Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
ma 11-kor megvolt a műtét, kiszedték a két beletört gyökeret.
hát gyerekek... olyan profin, fájdalommentesen, minden lépést folyamatosan mondva, minden kérdésre válaszolva szedték ki azt a két szart, hogy csak ámultam. mindennel együtt (papírmunka, érzéstelenítés, kiszedés, varrás) 45 perc alatt voltunk meg.
féltem, ideges voltam, de miközben csinálta a doktornő és éreztem hogy nincs baj, érdekes módon nyugalmat, sőt boldogságot kezdtem érezni. aztán mondta, hogy kint van egy.... aztán a másik. aztán varrogatott.
szuper csapat, szuper ellátás. első állami "kórházi ellátásom" volt, sokkal rosszabbra számítottam.persze most, hogy kezd múlni az érzéstelenítő hatása, már van sajgás, elébe is mentem némi flectorral

túl vagyok ezen is.
Új hozzászólás Aktív témák
- PHILIPS 245E1S
- Apple iPhone 13 128Gb, 6 hónap Garancia, Zöld Színben, Kártyafüggetlen, Hátlap törött
- Secretlab Omega gaming chair, gamer szék
- Apple iPhone 16 128Gb, 12 hónap Garancia, Fehér Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 128Gb, 12 hónap Garancia, Fekete, Piros, Kék Színben, Kártyafüggetlen
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- 27% - Asus RoG Strix XG27ACDNG QD-OLED Gaming Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync/ FreeSync
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest