Hirdetés
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
mivel itt mindenhez IS van szekértelem: vettem egy indukciós főzőlapot (sütőstől), fél éve. kb. 1 kivétellel az összes edénnyel működött, egy ideje viszont az van, hogy rárakom az edényt, bekapcsolnám és vagy bekapcsol, vagy nem... kb. mintha azt érzékelné, hogy nem jó fajta edény van rajta, villog, hogy van rajta valami, de nem kapcsol be... tekintve, hogy 1, qrvanehéz, 2, be is van építve ... mérhető szívás faktor lenne visszavinni, amit ha van rá mód, kihagynék... szóval bármi ötlet, hogy vajon mitől lehet ez?

ill. nem tudom összefügg-e ezzel, de sütőben sütés után is van egy kattogó hangja a főzőlapoknak, mintha "keresné" hogy van-e rajta valami (nem kapcsol be sosem).
komolyan kezdem úgy érezni néha, hogy a f@szért van bonyolítva minden, legyen rajta egy on/off gomb, aztán majd én intézem, ha meg úgy hagyom és leég a ház, én bajom

ha bárki nagyon belelendülne

főzőlap manual: https://manualzz.com/doc/50311922/privileg-pcthi-6040-f-instruction-for-use
sütő manual: https://manualzz.com/doc/51271471/privileg-phir6-oi8v2-in-setup-and-user-guide
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Óra topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest