Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
nem én vagyok nagyon erős, ő csoffadék

én azon csodálkozom, hogy az autó kerekei nem voltak párszor kiöködve meg hasonlók, engem kurvára idegesített 2 emelettel odébb, úgy, hogy nem is közvetlen felette laktam... alatta felette újszülött gyerekkel pl. milyen jó lehet amikor épp elalszik a gyerek, lenne 1 óra nyugalmad és nekiállnak zongorázni a fejed felett _szarul_ ... ill. azért amikor épp jöttek paraszték a lépcsőházban és az ajtó csukódás után az épp liftre várók azonnal "művész uraznak" , akkor érezhető, hogy nem én megyek szemben az autópályán

egyébként vágom, hogy van némi kockázata ezeknek, de mindegy szerencsére elhúztam egy sokkal nyugisabb környékre és házba úgyhogy nem fenyeget a veszély, hogy véletlen telenyomom egyik éjjel a zárjukat pillanat ragasztóval vagy ilyesmi

Új hozzászólás Aktív témák
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Cudy routerek
- Fotók, videók mobillal
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Valami baja van a tápomnak
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
- Bialetti kézi kávéőrlő
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest