Hirdetés
- Fali konzol lapos tévékhez
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- GeForce 7800 GS AGP
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
Vérboci
üzenetére
Van még hová fejlődni…
Itt azèrt nagyon ritka az, ha készpénzzel kell fizetni.
Karácsony előtt ráírtam egy hölgyre, hogy szeretnék nála ajándékutalványt venni. Semmi gond. Emailben megbeszéltünk mindent és megadta a számlaszámát. Aztán elég későn kapcsoltam az utalás miatt, gondoltam, megnézem, tudok-e paypallal utalni. Hát volt neki, úgyhogy azzal ment az utalás.Pár hónapja egy étteremben fizettem paypallal. Az nagyon cool volt. Mindenképpen akartam ilyet csinálni.
A Corona pandémia során sok étterem áttért az online rendelésre/ fizetésre és a kiszállításra. Még jattot is tudok nekik online utalni.
A lányom jóga és röplabda óráit is online utaltuk. Sőt szerződéskötéssel indul minden ilyesmi.
Ha születésnapra gyűjtünk egy kollégának ajándékra, akkor egy személy rendez mindent és annak küldjük paypallal a pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest