Hirdetés
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Hamarosan AI fogja intézni a terméktámogatást az Intelnél
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Lazán legyint a hagyományra az In Win új háza
- A szokottnál testesebb hangsugárzókkal jön az Akko heasetje
- Vezetékes FEJhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topic
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Alcor Snugbook kibeszélő
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
Vérboci
üzenetére
Van még hová fejlődni…
Itt azèrt nagyon ritka az, ha készpénzzel kell fizetni.
Karácsony előtt ráírtam egy hölgyre, hogy szeretnék nála ajándékutalványt venni. Semmi gond. Emailben megbeszéltünk mindent és megadta a számlaszámát. Aztán elég későn kapcsoltam az utalás miatt, gondoltam, megnézem, tudok-e paypallal utalni. Hát volt neki, úgyhogy azzal ment az utalás.Pár hónapja egy étteremben fizettem paypallal. Az nagyon cool volt. Mindenképpen akartam ilyet csinálni.
A Corona pandémia során sok étterem áttért az online rendelésre/ fizetésre és a kiszállításra. Még jattot is tudok nekik online utalni.
A lányom jóga és röplabda óráit is online utaltuk. Sőt szerződéskötéssel indul minden ilyesmi.
Ha születésnapra gyűjtünk egy kollégának ajándékra, akkor egy személy rendez mindent és annak küldjük paypallal a pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250M i5 6600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB BITFENIX DeepCool 400W
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 32GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest