Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
Lortech
üzenetére
figy a múlt héten én is visszakérdeztem egy sima
aldisnémet diszkintos bevásárlásnál a kasszánál, hogy tuti mindent jól csippantottak-e le
szegény pénztároson látszott, hogy neki kellemetlen a szitu, pedig én tényleg csak el voltam bambulva, mondtam neki semmi gond, csak picit meglepett, de látszott rajta, hogy nem az első eset és átlagban valószínű nem is ez a reakció...és régen egy csomó mindenről tudtam, hogy mennyibe kerül, mert éveken át nem nagyon változott az ára és kb. ugyanabba a boltba jártam főleg, meg ugyanabból a 30-40 dolgot szoktam venni (nem mindig mindent, hanem mikor mit
), nem azért mert nagyon nézni kellett, hanem mert ha minden második héten / hetente pontosan ugyan onnan leveszed ugyan azt a valamit épp 199-ért vagy 869-ért, az azért egy idő után megmarad
de mostanában azt vettem észre, hogy fogalmam nincs mi a "standard" ára egy csomó mindennek
és nem a "boldog békeidőkre" gondolok a valahány forintos fagyival, hanem 3-4 évvel ezelőttre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, karcmentes 85% akku (183 ciklus)
- Samsung Galaxy S24 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- HP Z4 G4 / Xeon W-2123, nvidia P4000, 24GB RAM, 256gb SSD, 4TB HDD
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szegény pénztároson látszott, hogy neki kellemetlen a szitu, pedig én tényleg csak el voltam bambulva, mondtam neki semmi gond, csak picit meglepett, de látszott rajta, hogy nem az első eset és átlagban valószínű nem is ez a reakció...