Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
Sajnos sosem voltak vasbetonbol a csontjaim, fiatalabb koromban sport miatt volt vagy 10 toresem.
kb 3 eve egy jo olaszos ordibalos veszekedes soran odav@sztam egy szepet az asztalra okollel, hat masnap mentem a balesetire mert eltort butykom a kisujjamnal

multkor biciklivel kanyarban vagodtam el, most meg szinten biciklivel mentem es egy alagut vegen volt egy vaskorlat ami elvalasztja a gyalogos meg bicikliforgalmat, csak mivel nem jartam meg arra errol nem volt tudomasom. Este leven lofuttyot nem lattam ebbol es keson vettem eszre, nem sikerult idoben lefekezni hogy kikeruljem igy beleakadt a kormany es kirantotta a kezembol mikozben ugye en izombol szoritottam a csutkat es a feket - pont ugy mint legutobb, a kormany megcsavarta az alkarom es a konyokhajlatnal az orsocsontom harantiranyban megpattant. Tehat nem ugy kell ezt elkepzelni hogy ketterort a konyokom
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPad topik
- E-book olvasók
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- LG OLED77G58LW 58HÓ GYÁRI GARANCIA
- Monacor MBR-50 teleszkópos basszusreflex-cső (bontatlan)
- Monacor MBR-70 teleszkópos basszusreflex-cső (bontatlan)
- Lenovo ThinkPad T450 i5-5300U / 8 GB DDR3 / 120 GB SSD / Magyar Bill / Jó Akku / Win 10
- FÜGGETLEN! Samsung Galaxy S23 8/128GB, Krém / törtfehér, 10/9-es nagyon szép állapot!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest