Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
Sajnos sosem voltak vasbetonbol a csontjaim, fiatalabb koromban sport miatt volt vagy 10 toresem.
kb 3 eve egy jo olaszos ordibalos veszekedes soran odav@sztam egy szepet az asztalra okollel, hat masnap mentem a balesetire mert eltort butykom a kisujjamnal

multkor biciklivel kanyarban vagodtam el, most meg szinten biciklivel mentem es egy alagut vegen volt egy vaskorlat ami elvalasztja a gyalogos meg bicikliforgalmat, csak mivel nem jartam meg arra errol nem volt tudomasom. Este leven lofuttyot nem lattam ebbol es keson vettem eszre, nem sikerult idoben lefekezni hogy kikeruljem igy beleakadt a kormany es kirantotta a kezembol mikozben ugye en izombol szoritottam a csutkat es a feket - pont ugy mint legutobb, a kormany megcsavarta az alkarom es a konyokhajlatnal az orsocsontom harantiranyban megpattant. Tehat nem ugy kell ezt elkepzelni hogy ketterort a konyokom
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos Új Dell Xps 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest