Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
8 napja mérem rendszeresen, 144/85 és 165/105 között mozgott kb. Most 147/91/80-at mértem, szóval a gyógyszer vitte le gyorsan, de nyilván 1 adag nem fog tartósan hatni.
Igazából nem mértem korábban, csak a Covid után kezdtem érezni kb. 1 hete, hogy fáj, érzem a szívemnél hogy valami nem kerek... Aztán vettem vérnyomásmérőt, és innen jött hogy sok.
Sokat feküdtem az tény az elmúlt 2 hétben míg otthon voltam (a múlt héten már odabent voltam), szóval fizikai aktivitás kevés volt, alkohol, dohány nincs, stressz, hát ez jó kérdés, lehet van, de különösebben nem vettem észre változást.
Életkor alapján nem kéne még, de van aki 20-on éves korábban már szedi a vérnyomás csökkentőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest