Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Na, nem akartam elkiabálni, de azért most már le merem írni, hogy úgy néz ki, túlélem...
Másnap reggelre volt egy kis fejfájásom (az időjárás meghülyülése miatt ez nem feltétlenül az oltás sara, csak ugye 30 fok lett megint a 16 után), illetve olyan 28 órával a beadás után megjött az általános izomfájdalom, gyengeség, szemégés, de betoltam egy szem ibuprofent, és egy órán belül eltűnt. Most vagyok 48 órával az oltás után, és eddig 'ma tünetmentes voltam' - (c) twollah. A beadás helye az ugyan érzékeny, de rutinosan a törött karomba kértem, szóval így nem is annyira feltűnő.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest