Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- E-book olvasók
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- 3D nyomtatás
- Nem lesz tükör a Gigabyte 240 Hz-es WOLED panellel szerelt monitorából
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Na, nem akartam elkiabálni, de azért most már le merem írni, hogy úgy néz ki, túlélem...
Másnap reggelre volt egy kis fejfájásom (az időjárás meghülyülése miatt ez nem feltétlenül az oltás sara, csak ugye 30 fok lett megint a 16 után), illetve olyan 28 órával a beadás után megjött az általános izomfájdalom, gyengeség, szemégés, de betoltam egy szem ibuprofent, és egy órán belül eltűnt. Most vagyok 48 órával az oltás után, és eddig 'ma tünetmentes voltam' - (c) twollah. A beadás helye az ugyan érzékeny, de rutinosan a törött karomba kértem, szóval így nem is annyira feltűnő.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Képregény topik
- AliExpress tapasztalatok
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-book olvasók
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- 3D nyomtatás
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.26
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs