Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Powerbank topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Cáfolta a Microsoft, hogy más gyártók készítenék az új Xboxot
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Nem engem kell meggyozni, mivel nem en talaltam ki. Annyiban tetszik, hogy engem erdekelnek az orak. Amugy mint sok minden mas, ennek (a kornek) is sok retege van. Tehat szerte a vilagon sokan felismernek bizonyos markakat (pl. apple watch, vagy nemelyik rolex), ahhoz nem nagyon kell bennfentesnek lenni. Nyilvan van aki azt is felismeri, hogy egy adott marka mezei, vagy ultra ritka peldanyat latja-e. Kerdes, hogy ezzel az informacioval lehet-e valamit kezdeni. Az en tapasztalatom az, hogy nem nagyon. Tehat pl. sales/marketing vonalon jellemzoen jol felismerheto orakat szoktam latni. Mas munkakorben meg teljesen random. De vegul is ha valami szuper erdekeset latok, akkor tudom, hogy erdeklik az orak.
Cipohoz meg nem ertek, ugyhogy eddig jutottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Apple iPhone 13 128GB Új akku 12hó jótállás!
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- Gamer PC - Számítógép // i7 // GTX 1060 // Számla // Garancia //
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest