Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
az a baj, hogy ezek nagyjából megjósolhatatlanok. pláne, amikor ilyen csúszó frontok jönnek, van egy éles hőmérséklet-különbség, ott zivatarok vannak, de az egész nagyon lassan mozdul el, a fronttal párhuzamosan mennek a zivatarok.
Aki előrejelzésre vágyik, az megnézi a radarképet, ennyit tud tenni előtte. Amúgy pedig annyi, hogy jön egy front, majd lesz valami.ez pl. a tegnap délutáni állapot, ami majdnem egész nap fennmaradt. Szegeden 26 fok, Pesten 14. Jósold meg, hol lesz 3 - 6 óra múlva..

Amúgy ezek a riasztások azóta vannak, mióta 2004-ben az augusztus 20-i tűzijátékon jött meg a nyárzáró hidegfront zivatarokkal, és ez néhány százezer embert váratlanul ért, és van, aki meg is halt, ha jól emlékszem.
Na, azóta riasztanak.
Pedig én akkor is tudtam, hogy jön a hidegfront, nem is mentem ki...
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Samsung kuponkunyeráló
- Hat hét után lehúzza a rolót a Highguard: március 12-én leállnak a szerverek
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Robotporszívók
- Elektromos autók - motorok
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Awesome Navy használt, megkímélt 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest