Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Léghűtés topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
EQMontoya
üzenetére
Valamit valamiert. Ezt szerintem múltkor már emvyvel is megtárgyaltuk.
Nekünk nincs kiterjedt baráti körünk otthon, 1-1 igazán közelálló ember van csak. CSalád? PErsze vidéken, de nekünk ott babér nem igazán terem. Vagy mi vagy ők utaznának, mindig. Pesten SENKINK NINCS. Senki.Főleg 3 gyerekkel Magyarországon , infós bérből jól élnénk. De az infós bér csak egy dolog. Én nem szeretem Budapestet, max turistaként. Éltem 10 évet ott, köszönöm, elég volt. ERgo maradna vidék. Leginkább Szeged, és környéke, mert oda húz a szívem. Na most az egy dolog, hogy relatíve jól élnénk, kapásból a gyerekekre a támogatás, meg egyebek. Árak is jobbak sok esetbe. Jóval kevesebből jövünk ki havonta, ha ott vagyuk. Nade a mentalitás több téren, nem mellesleg a kedves vezető.... Egyszerűen bizonyos területen olyan szellemi fertő, és ha ezek vannak azo rszág élén, akkor milyen lehet a szavazóbázis? (Na nem mintha itt sokkal jobb volna... ) Szóval mindent összevetve nekem ettőla nép pnemzeti őskeresztény mi vagyunk a magyarok, a sorosaink úszítnak, az elenzéki pártok mindig bekamuznak típusú szövegeléstől a hátamon feláll a szőr. AMolyan hiába érné meg anyagilag, de az anyagiak nem minden. Maradunk inkább, vagy továbbállunk kissé normálisabb demokráciába. Annyi elég is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell R730xd 2U Xeon 2650v3 CPU 80GB RAM 2x400GB SAS SSD 12LFF+2SFF
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ Garanciában cserélt HONOR Magic V2 512GB Purple ! 1ÉV Huawei Jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Karcmentes Apple MacBook Air 13" M4 16/256GB Silver 1OO% AKKU ! 8Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest