Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
EQMontoya
üzenetére
Valamit valamiert. Ezt szerintem múltkor már emvyvel is megtárgyaltuk.
Nekünk nincs kiterjedt baráti körünk otthon, 1-1 igazán közelálló ember van csak. CSalád? PErsze vidéken, de nekünk ott babér nem igazán terem. Vagy mi vagy ők utaznának, mindig. Pesten SENKINK NINCS. Senki.Főleg 3 gyerekkel Magyarországon , infós bérből jól élnénk. De az infós bér csak egy dolog. Én nem szeretem Budapestet, max turistaként. Éltem 10 évet ott, köszönöm, elég volt. ERgo maradna vidék. Leginkább Szeged, és környéke, mert oda húz a szívem. Na most az egy dolog, hogy relatíve jól élnénk, kapásból a gyerekekre a támogatás, meg egyebek. Árak is jobbak sok esetbe. Jóval kevesebből jövünk ki havonta, ha ott vagyuk. Nade a mentalitás több téren, nem mellesleg a kedves vezető.... Egyszerűen bizonyos területen olyan szellemi fertő, és ha ezek vannak azo rszág élén, akkor milyen lehet a szavazóbázis? (Na nem mintha itt sokkal jobb volna... ) Szóval mindent összevetve nekem ettőla nép pnemzeti őskeresztény mi vagyunk a magyarok, a sorosaink úszítnak, az elenzéki pártok mindig bekamuznak típusú szövegeléstől a hátamon feláll a szőr. AMolyan hiába érné meg anyagilag, de az anyagiak nem minden. Maradunk inkább, vagy továbbállunk kissé normálisabb demokráciába. Annyi elég is.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC bontás - Cooler Master Q500L, Corsair RM850x, ROG B550-F, Ryzen 7 3700X, 32Gb, 1+1Tb SSD
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit WaterForce
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett gamer konfig szinte minden új..
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest