Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon Kindle
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- 3D nyomtatás
- OLED monitor topic
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyrtyho
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Grashem, ugyan kérlek, az annyira sznob, akkor már inkább a Budai Várban található Hilton Hotel, azaz igazi újgazdag felvágás
jó kilátással, előkelő reggelivel.Amúgy meg ha a vírus terjedést akarják elkerülni, akkor miért nem reggel 7-től délután 5ig ingyenes a parkoló házakban való parkolás ? Akkor sokkal többen választanák a saját gépjárművüket mint a tömegközlekedést, köztük én is, mivel a cég ahol melózóm, levélben értesítette az itt dolgozókat, hogy aki teheti autóval járjon be, cserébe fizetik a benzint. Csak én meg azért nem tudok autóval járni, mert olyan környéken dolgozom, ahol nem szívesen parkolnék autóval az utcán
viszont van a közelben egy parkolóház, de ott meg 400ft/óra a bérleti díj. Ezért lenne jobb számomra, meg szerintem sokan mások is örülnének neki, hogyha a parkolóházakat inkább a csúcsidőben tennék ingyenessé, nem pedig este.#75240 erdey_a : Ne is mond, én is ki vagyok tőlük, eleve miért nem lehet este 20.00 óra után az utcán lenni, ha mondjuk az ember friss levegőt akar szívni, és sétálni egy jót, mondjuk az Erzsébet Hídon, és annak környékén ? Vagy csak szimplán autózni céltalanul, amit az intézkedés előtt, hozzám hasonlóan, szinték nagyon sokan megtettek. Értem én, hogy Ausztriát másoljuk, meg hogy az EU ne pattogjon nekünk, de valahogy.....áhh, inkább nem mondok semmit
Új hozzászólás Aktív témák
- Lightyear - befektetési app
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fedora Linux
- BestBuy topik
- Mozilla Firefox
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon Kindle
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Acer Predator Rift Essential gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
jó kilátással, előkelő reggelivel.
viszont van a közelben egy parkolóház, de ott meg 400ft/óra a bérleti díj. Ezért lenne jobb számomra, meg szerintem sokan mások is örülnének neki, hogyha a parkolóházakat inkább a csúcsidőben tennék ingyenessé, nem pedig este.