Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Jah, hajlamos vagyok elfelejteni az ilyesmit itt a hanyatló nyugaton. Az utca végén felszedték a buszmegállót, kapott új burkolatot, meg lekövezték, hogy amikor beáll a busz, szintben legyen a járdával, és csak be lehessen rá gurulni. Mindegy is... a lényeg, hogy errefelé viszonylag gyakran látni olyat, hogy valaki a buszhoz bicajjal megy, azt lezárja valahol a buszmegálló mellett, és időnként hetekig ott marad a jármű. Én sem értem, whatever. Ebben a konkrét esetben a buszmegálló táblához volt lakatolva egy bicaj, amit az építkezés megkezdésekor a jómunkásemberek kivettek a helyéről, és nekitámasztották a sövénynek biciklistül, majd egy hét (talán 2) után visszaépítették a helyére. Gondosan vitték vele a bicajt is. Nem tudom, hogy végül az eredeti gaudája jött-e érte, de maga a tény, hogy hetekig ott állt, kvázi lezáratlanul, na az még 8 év német tartózkodás után is lenyűgöz. Az utcánkban áll amúgy egy C Vectra, kb másfél hete ahhoz sem nyúltak (kicsit ferfém áll, könnyű lenne kiszúrni, ha mozdul), nem tudom, pontosan kié, de valahol itt lakik, folyamatosan itt parkolt korábban is. Na, az pl nincs bezárva. Minap becsöngettünk az egyik szomszédhoz, mert a délutáni, meg az esti kutyasétakor is le volt húzva teljesen az egyik hátsó ablaka, gondoltuk, éjszakára azért csak ne hagyja úgy, hátha esik...
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Objektívek topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest