Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
gaborbol
üzenetére
Hírekkel hetekkel vannak lemaradva, a tesztjeiket nem szeretem, hogy kötelességből, vagy sznobságból húznak le mindent, az már mindegy is, szakmaiság így tök hozzá nem értőként is véleményes, a blogok meg annyira a magyar gulyásautószerelésről szólnak (ld. belsőség), hogy tiszta szekunder szégyen. Jó, nyilván én németül, meg angolul is olvasok teszteket, híreket, elég ordító a kontraszt.
Aztán az is lehet, hogy én vagyok a sznob. Azt mindenesetre megtudtam a totalcaros tesztekből, hogy 2019-es mazda 6-ot nem szabad venni, mert a beltér is gagyi, a start gomb is szar helyen van, meg gyenge is a 200 ló (és ez személyesen winkler volt), a minim meg vicces autó, végülis nemcsak buziknak, de tetőablakkal semmiképpen nem szabad venni, mert beázik. Ja, ha nyitva hagyod esőben, biztos. Úgyhogy inkább nem olvasom, viccesnek rég nem vicces tesztek meg megbízhatóbbak, informatívabbak, objektívebbek idegen nyelven.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- EAFC 26
- Gumi és felni topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Eredeti játékok OFF topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- i3-8100 és i3-8100T - stabil, gyors, megbízható - ideális otthonra vagy irodába
- Lenovo LOQ 15IRX10 i5-13450HX RTX5060 32GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Lenovo LOQ 17IRX10 i5-13450HX RTX5050 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Dell Inspiron 5502 notebook
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest