Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ja, a festményeket, meg a szobrokat is gyűjteni kell, hogy cserélgethesd a hangulatodnak, meg az outfitednek megfelelően? Ej, apám is paraszt volt, én is az maradtam.
Amúgy tetszik a linkeltek többsége, persze, jól néz ki, de úgy vagyok vele, mint egy zsiráffal: jópofa, meg minden, de otthonra nem kéne.Bleki: Nem mondom, hogy létszükséglet, de élvezem, hogy mozgás után vissza lehet nézegetni az ilyesmit. Ha ez a kis extra segít, hogy motivált maradjak, akkor nekem ez ennyit megér. Nyilván nem ezen múlik, de segít. Amúgy egy csomószor azért nem veszem csak le, mert egyrészt megszoktam, hogy a kezemen van, és hiányzik a súlya, másrészt meg hülyén néz ki, hogy alatta nincs lebarnulva a csuklóm.
Másrészt meg ez szerintem így is az egyik legolcsóbb darab az elmúlt napok gyűjtéséből.
Na jó, a dzsísokk nem ér. Harmadrészt meg ez az egy órám van, hadd vágjak már fel rá.p
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte Új HYPERX Cloud II metál gaming headset Bolti ár:33k INGYEN FOXPOST
- ÚJ HP HyperX Cloud II Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- MSI P4MAM2-V Retro félkonfig, 1 GB DDR RAM, Pentium 4 2,8 GHz CPU, Windows XP
- Creative Sound Blaster 16 (CT2230) Retro ISA hangkártya
- ÚJ HP HyperX Cloud Alpha Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- MacBook Pro 16" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0231)
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Amúgy tetszik a linkeltek többsége, persze, jól néz ki, de úgy vagyok vele, mint egy zsiráffal: jópofa, meg minden, de otthonra nem kéne.
Másrészt meg ez szerintem így is az egyik legolcsóbb darab az elmúlt napok gyűjtéséből.
Na jó, a dzsísokk nem ér. Harmadrészt meg ez az egy órám van, hadd vágjak már fel rá.