- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
az időjáráson én személy szerint azért nem látom igazán értelmét sírni/ríni/rimándkoni/panaszkodni, mert ha megteszed, ha nem, az időjárás ugyanolyan lesz.
véleményformálásnak van értelme, kiadni magunkből a mérget talán van értelme, de morgolódni, elégedetlenkedni, csak a rosszat látni benne szerintem nem sokat ér. akármeddig hergeled magad rajta, akkor sem volt változni vele kapcsolatban semmi.
meglepő módon ezt angliában tanultam meg, az elején még én is okádtam magamból a panaszkodást, azát elfogadtam, hogy ez ilyen (és az ilyen alatt a bármilyen, de leginkább bármikor eshet és esik is állapotot értem), aztán lehetett örülni neki, amikor nem olyan volt.
mostanában ez kiütközik, itthon élek, néha találkozom szülőkkel, ezekben az esetekben néha esik az eső, én meg megyek valahova - édesanyám első reakciója mindig ez: kisfiam, hát hova mész, esik az eső!
hosszú értetlenkedés és némi magyarázat után mindig elfogadja a tényt hogy nem vagyok cukorból, az eső pedig se nem jéglabda, se nem tűzgolyó, tehát nem fogok közvetlenül meghalni tőle, ha rám esik. nedves lesz a ruhám, megszárad, megyek tovább.más: egy jópár collos tüzesen izzó zártszelvényre azért felhúznám azt az egyént, aki a garázsunk ereszének lefolyójába belehelyezett egy kb. 5 hetes kismacskát ma reggel (tegnap este?). szerencsétlen állat beleszorult, ott sírt-rítt, én meg elsőnek nyilván nem tudtam honnan jön a hang és sokáig kutattam, utána meg egyértelmű módon munkába menet helyett inkább az életmentést próbáltam kiókumlálni. sikerült, életben van és nagyon cuki, mostmár erős, vidám, és rohadtul nem hiányzott.
most éppmelegvizes palackon alszik tele hassal Mozartot hallgatva, féregtelenítve, elkülönítve. nagyon cuki, de én nagyon nem akarom megtartani... meglepő módon a jobbik felem teljesen odavan érte, a saját macskánk meg nagyon nem (még kevésbé, mint én).
nem kell valakinek egy erős, okos, ügyes, tiszta, féregtelenített, de oltás előtt álló, fekete-fehér kandúr Bp és környékén?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Eladó Sony PlayStation 5 (Slim) 1TB Digital Edition 2026.12-ig garanciával!
- ASRock B250M-HDV / MSI B150 PC Mate
- 250GB Sata SSD-k / Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / Kingmax /
- ASUS ROG G70S retro gamer laptop 17 dual GPU SLI ritka különlegesség
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi VectorV100R RGB TG 750W
- AKCIÓ! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest