Hirdetés
- Készen áll a tömeggyártásra az SK Hynix LPDDR6-os memóriája
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Köszi.
Az elérhetőségek még csakcsak, azt már a nogradpontfoldhivatlaponthun is megtaláltam a földhivatali osztályok menüpontban. De ehhez tippelnem kellett, hogy a kettő közül melyik földhivatal az én földhivatalom. telefont nem vettek fel, így arra jártamban elmentem megnézni, így a nyitvatartást is megtudtam. majd hazajöttem, felhívtam őket, nem vették fel, hisz ma nincs fogadás. egyáltalán ők-e az illetékes, még mindig nem biztos. Szóval ott tartok, hogy holnap is megpróbálom őket felhívni.
De ettől még a hivatalok és elnevezések kusza és szövevényes rendszerében megtalálni hogy mi hol, az szerintem annyira nem teljesen világos és egyértelmű.
Hiszen jelenleg már háromféle hivatal van megnevezve:
Nógrád Megyei Kormányhivatal Földhivatali Főosztály [link]
Nógrád Megyei Kormányhivatal Földhivatali Főosztály Ingatlan-nyilvántartási Osztály [link]
Salgótarjáni Járási Hivatal Agrárügyi Főosztály Földhivatali Osztály [link]
Paraszti ésszel melyik kéne nekem? Nyilván a második. Ami tulajdonképp azonos az elsővel, annak egy alosztálya. Tehát ez kell nekem? Nem, mert az efféle ügyeket tudtommal a harmadiknál kell intézni. Ami viszont az általad linkelt keresőben azt az elérhetőséget adja ki, ami a harmadikhoz tartozik, de a második néven. Tehát az általad linkelt oldalon a harmadik hivatal neve a második, de a földhivatali osztályok menüpontban keresve a harmadik nevet adja neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Air 13" M5 10CPU / 8GPU / 16 GB / 512 GB - 1 Év Apple Garancia
- BESZÁMÍTÁS! AM4 Félkonfig/Teljes konfig
- Nespresso Delonghi tejhabosítós kávéfőző - Bontatlan, 2 év garancia - Eredeti ára 125e!
- Asus TUF GAMING A620M-PLUS alaplap eladó
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest