Hirdetés
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Milyen egeret válasszak?
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- Amazon Kindle
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
bobsys
üzenetére
Mint konstrukcioval, semmi baj nincs vele, sot, kifejezetten szeretem a Mazdakat.
Nekem a SUV-val, mint letformaval van bajom, mert feleslegesen nagy batarok.
Azert Gretas kepet raktam be, mert nem ertek egyet azzal, hogy mindenki ket tonnas suvval jar, es az autoipar motorfejlesztoi vert izzadnak azert, hogy "csak" annyit fogyasszonak, mint a 15 eves, 3 literes benzinesem. Automataval. (10l korul jarok vele, vegyesben)
Es ez egy kombi, amivel ma epp egyben hoztam el egy Herman-Miller irodai szeket, de volt mar benne szobaajto (!!!), meg 4 ember osszes cuccal el tud vele menni nyaralni, es hasonlok.
Szoval ezek utan valaki magyarazza el nekem, hogy mi szukseg egy 5 meteres, 1.8 magas SUV-re, azon felul, hogy szeretunk minel tobb benzint elegeni feleslegesen.Es no offense, abszolut nem ellened szol a dolog, mert sajnos az egyteruek es az ertelemes kombik jelentos reszben ki is haltak a SUV-ok oltaran, tehat egy olyan vasarlo, aki praktikus autot akar, szinte muszaj, hogy ilyet vegyen.
Csupan nagyon haragszom az autoiparra ezert a tendenciaert.
Új hozzászólás Aktív témák
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Pro 13" Retina M1 / 16GB RAM / 512gB SSD / Astro / Garancia / Magyar
- Fitbit Sense okosóra - teljesen újszerű állapotú, fekete színben
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Starlight / Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest