Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
én meg igyekszem semmihez nem nyúlni ami nem muszáj, és hazaerve azonnal kezmosas, fertőtlenítés minden eszközt amihez muszaj volt nyulni. Kulcs, szatyor füle, pénztárca, vízálló termékek csomagolása, lakaskilincsek, stb. Még a szám is kioblitem és a már megmosott kézzel az orrom elejét is kimosom. Kilincsekhez az utcán, boltban, lépcsőházban konyokkel vagy kabatujjal érek, a boltban egy plusz zacskót húzok a kezemre (fuk u greta), a zöldséges mérleg osszemaszatolt nem fertotlenitett ámde rezisztiv erintokepernyojet, és az onkielegito penztar(pénztáros se fogdosson meg pluszban mindent ossze) képernyőjét, meg a pinpadet is a zacskoval nyomom meg.
Én egyszerűen (mosható, tisztítható) kesztyűt húzok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fedora Linux
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Eredeti játékok OFF topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 FELTURBÓZVA! 8GB RAM, IPS kijelző, 256 GB NVMe SSD, Win 11 Pro
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Razer Blade 15 Base (2021)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest