Hirdetés
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gigabyte alaplap topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
én meg igyekszem semmihez nem nyúlni ami nem muszáj, és hazaerve azonnal kezmosas, fertőtlenítés minden eszközt amihez muszaj volt nyulni. Kulcs, szatyor füle, pénztárca, vízálló termékek csomagolása, lakaskilincsek, stb. Még a szám is kioblitem és a már megmosott kézzel az orrom elejét is kimosom. Kilincsekhez az utcán, boltban, lépcsőházban konyokkel vagy kabatujjal érek, a boltban egy plusz zacskót húzok a kezemre (fuk u greta), a zöldséges mérleg osszemaszatolt nem fertotlenitett ámde rezisztiv erintokepernyojet, és az onkielegito penztar(pénztáros se fogdosson meg pluszban mindent ossze) képernyőjét, meg a pinpadet is a zacskoval nyomom meg.
Én egyszerűen (mosható, tisztítható) kesztyűt húzok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Eladó Lenovo Legion 5 Pro Gaming notebook
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Samsung 980 PRO 2TB. PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD. 7000/5100MB/S. (MZ-V8P2T0CW.)Playstation 5. Kompatibilis
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest