Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Amelyik hagyja, annak segítek. Egy ilyen van a családban, akinek nem a megoldás a fontos, hanem a problémák halmozása. Többieknek érdekes módon egyszerűbb segíteni. Nem a szellemi képességekkel van amúgy a gond, hanem a kognitív disszonanciával, amit az őt körülvevő világgal kapcsolatban kiépített. Meggyőződésének alapja, hogy őt mindenki bántani akarja, és az egész mindenségnek körülötte csak az a célja, hogy neki rossz legyen, és eszerint is viszonyul mindenhez. De ez is egy nagyon leegyszerűsített összefoglaló.
Szóval nem, nem lenézés van mögötte, hanem ezt a ‘nekem te ne magyarázd meg, én mindenhez is értek, és úgyis mindent jobban tudok, akkor is, ha nem úgy van, és nem vagyok hajlandó semmilyen észérvet elfogadni’ mentalitást nem bírom tolerálni.p
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gyúrósok ide!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- VR topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Mesterséges intelligencia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB CM MasterBox MB520 TT 750W
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest