- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Canon EOS DSLR topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
akkor karma, ne csaljál, és ennyi

más. hazajöttünk. gecihideg van, nem nagyon esett jól a 20 fok negatív különbség... és ugye 5 centi havat és két centi jeget vakarni a kocsiról a reptéri parkolóban.
De amúgy a tél egész Törökországig leért. Antalya mellett a hegyek havasak voltak, de a síkságok is. És azt figyeltem még, hogy nagyon lassan jött a gép, mintha alig haladtunk volna. Megnéztem GPS-szel, és ilyen 680 km/óra volt csak a sebesség 850 helyett, olyan erős szembeszéllel jött a jet-stream.A pesti reptér pedig igazán jól működik. Megjöttünk, három buszra fért fel a gépnyi ember. Nyitott ajtó, 10 perc várakozás, légkondival fűtöttek. Bezárták az ajtót, a légkondi kb. 40 fokos levegőt fújt a plafon felől, már égette az arcomat, persze rétegesen, mert lent még hideg volt, praktikus.
Odaérünk a terminálhoz, nem schengeni útlevél-ellenőrzés. Jött két gépnyi ember, három, azaz 3 útlevélkezelőre.Se kordon, semmi, ömlesztve, tolakodva, ahogy kell.
Voltak oldalt útlevél-kezelő automaták, de persze az csak az új biometrikus doksikkal megy, a 9 éves személyit nem eszi. Persze erről semmi tájékoztatás, hogy paraszt ide ne gyere, csak beállt elé 50 ember, hogy hátha, de csak páran jutottak át, a többiek pedig kezdték előről a sorban állást.
Szóval nem tudom, ha valakinek ez az első MAgyarország-élménye, az igazán ott van a toppon. Úgy majdnem egy óra volt bejutni. Értem, hogy ebédidő, de akkor is gáz, ilyet bazzeg a román határon volt 1987-ben.ui. @erdey_a : de az már a második rész. az nem olyan hajde.
bezzeg a körülbelül harminchat..!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akkumulátor
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs