Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Már azt az órát, ami nem is működik? Én az olyat a szekrényben, egy dobozkában. Még megvan a tízévesen, karácsonyra kapott első, szürke, noname ’quartzórám’ is valahol, meg az azután vett, mindig egyre menőbb 2-3 másik. A csúcs valami telefonszámregiszteres casio volt, a kijelző alatt két hosszúkás gombbal. Imádtam, de a szíja mindig elszakadt pár hónap alatt, úgyhogy már le se cseréltem, zsebóraként hirdtam. Aztán amióta mobiltelefon van (hello, nokia 5110), nem volt karórám, csak amióta elkezdtem mozogni, akkor vettem egy fitness karkötőt, és ahogy komolyabbra fordult a dolog, úgy lett sportórám. Ez mondjuk állandóan rajtam van. Biztos vannak olyan körök, ahol ciki ilyesmivel megjelenni, de vagy nem járok ilyen helyekre, vagy ha véletlenül odakeverednék, akkor is leszarom, ki mit gondol.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 10 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK! Akciós ár!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- Eladó Apple iPhone 14 128GB fekete / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest