Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vérboci
üzenetére
hát, családdal nem egyszerű, mert gyerekkel sok cucc kell. Amúgy vannak nagyon olcsó fapados jegyek, most pl. oda-vissza 15 ezer per fő Ciprusra. Persze erre még rájönnek a csomagok. Kis kézipoggyász (priority) 15 rugó. 20 kilós bőrönd : 23 e Ft. Szóval több a csomag, mint maga a jegy...
Ja, és a jó árak akkor jók, ha van tagságid, ami szintén pénzbe kerül, de már a legelsőnél megtérül.amúgy itt lehet pl. nézegetni a menetrendben, hog ymikor olcsó. Nagyjából mindig kb. 1 hónappal előtte a legolcsóbb, én úgy látom. [link]
Ui. amúgy helyet még nem foglaltam, de hallottam, hogy most már extra gecik, és külön ültetnek, ha nem fizetsz külön érte... Fel is dobta, hogy az alábbi helyeket javasolja, 18 ezer, csak így néztem.
Remélem, állóhely még nincs, ahogy a drága ryanair-es csávó tervezi
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Apple iPhone 11 - népalma
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Xbox One S (1TB) lemezes ,garanciával eladó!
- Nintendo Switch OLED V2 V1 128GB-512GB !okos! CFW RP2040 Picofly Dual Boot Hekate Tinfoil dobozos!!!
- iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium Karcmentes állapotban!
- RETRO GAMER / YOUTUBE STARTER PACK
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest