- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
Kalandor
üzenetére
Az ASZF-et nem firtattam, az mas volt, nem en. Igen, kisbetus/nagybetus nem egyertelmu, de leginkabb nem tunt fel. De latom, most mar moderator van kiirva armester helyett.
Ha a random karaktersort hozza lehet kapcsolni az en fiokomhoz (nyilvan igen, hiszen mi ertelme lenne egyezest talalni, ha utana nem tudnad megmondani, hogy pl. melyik ket user volt akinel egyezett), akkor az is szemelyes adat.
KEndre: Nagyon szabadulnal tolem, felsz valamitol? Neztem az adatvedelmi szabalyzatot. Nem csak az a kerdes, hogy szamomra megnyugtato-e, hanem hogy szabalyos-e, illetve hogy teljesulnek-e az abbol kovetkezo kotelezettsegek. Teszem azt a moderatorok ezek szerint adatfeldolgozok, tehat nyilvan megfelelo szerzodessel kell rendelkezzenek az adatok kezelesere vonatkozoan, es akkor most elvileg kerhetnek egy listat, hogy kik azok a termeszetes vagy jogi szemelyek, akik hozzafernek a szemelyes adataimhoz. De nem feltetlenul erdekel melyebben, csak nekem fura volt, hogy beirok egy topikba es erre jon a privi, hogy ez azonos vagyok egy masik userrel, mintha a nagy testver figyelne.
#65864: Szerintem felreerted a GDPR-t, nem arrol szol, hogy milyen nehez vagy mi kell az adott szemely beazonositasahoz, hanem hogy hogyan lehet szemelyes adatot kezelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 5080 OC Edition 16GB - Garancia 2029.03 - Felbontott - BESZÁMÍTOK!
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- LENOVO ThinkPad T460,14",FHD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- A LEGENDA! ASUS ROG STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X 352bit - Brutális erő, makulátlan hűtés!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest