- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Notebook hibák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
Kalandor
üzenetére
Az ASZF-et nem firtattam, az mas volt, nem en. Igen, kisbetus/nagybetus nem egyertelmu, de leginkabb nem tunt fel. De latom, most mar moderator van kiirva armester helyett.
Ha a random karaktersort hozza lehet kapcsolni az en fiokomhoz (nyilvan igen, hiszen mi ertelme lenne egyezest talalni, ha utana nem tudnad megmondani, hogy pl. melyik ket user volt akinel egyezett), akkor az is szemelyes adat.
KEndre: Nagyon szabadulnal tolem, felsz valamitol? Neztem az adatvedelmi szabalyzatot. Nem csak az a kerdes, hogy szamomra megnyugtato-e, hanem hogy szabalyos-e, illetve hogy teljesulnek-e az abbol kovetkezo kotelezettsegek. Teszem azt a moderatorok ezek szerint adatfeldolgozok, tehat nyilvan megfelelo szerzodessel kell rendelkezzenek az adatok kezelesere vonatkozoan, es akkor most elvileg kerhetnek egy listat, hogy kik azok a termeszetes vagy jogi szemelyek, akik hozzafernek a szemelyes adataimhoz. De nem feltetlenul erdekel melyebben, csak nekem fura volt, hogy beirok egy topikba es erre jon a privi, hogy ez azonos vagyok egy masik userrel, mintha a nagy testver figyelne.
#65864: Szerintem felreerted a GDPR-t, nem arrol szol, hogy milyen nehez vagy mi kell az adott szemely beazonositasahoz, hanem hogy hogyan lehet szemelyes adatot kezelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos fejegységek
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- A belépőszintre érkezett a Xiaomi Redmi A7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ASUS GeForce RTX 4070 DUAL 12GB GDDR6X OC
- ASUS TUF A14 (2024) Ryzen AI 9 370HX / RTX 4060 / 32GB / 1TB / dobozos, megkímélt
- XPS 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13700H RTX 4050 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook 14-OLED-,2.8K - Ultra 7 155H,16GB/1TB SSD-Garancia!
- Dell Latitude 5490 14", HD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
- TÜZES EZÜST! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - SILVER AJÁNDÉKKAL!
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest