Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
A kamatszintet a monetáris politikát folytató szervezetnek kellene aktuálpolitikától függetlenül kezelnie. Ez itthon nem valósul meg.
A sok stadionépítés azért kell mert:
1- kell a gazdaságnak a jó , bár hamis mutató (itt mesterséges mert állami "kényszerrel" jön létre nem piaci igény alapján)
2- szemmel is jól láthatóan egy érdekkörnek szólA kohéziós alapot elméletileg az adott ország felzárkóztatására adják. Ez oktatás, egészségügy, r&d háromszögben elképzelhető hosszabb távon, de nem a 15 milliárd dísztérkő országában. Tehát a kohéziós összeg baromi jól mutat a költségvetésben és mondjuk egy-egy kis faluban a több milliárdért felépített sportlétesítmény kihasználatlanul, de valós gazdasági növekedést nem hoz (értsd hosszútávút).
Az alacsony kamat és a bérek összefüggését nem én hoztam fel: pont emiatt írtam amit. Az hogy alacsony a kamat, és papíron több a bér meg statisztika szerint jobban élünk , reálértéken nem feltétlenül jelentkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung Galaxy Watch8 Classic LTE 46mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs