Hirdetés
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- RISC-V alapokon nyugvó egykártyás gép(ek) a Banana Pi konyhájából
- Úttörő újításokat hozhat a shader modell 6.10
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- RISC-V alapokon nyugvó egykártyás gép(ek) a Banana Pi konyhájából
- Fujifilm X
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nem tudom tegnap estefelé mi lelte a fórumot, mert amikor hazaértem bringázásból - ami szart se ért és nem is sport - beléptem telefonról a nem mobilos nézetben ahogy szoktam, és mikor másik témára nyomtam, megint ki voltam lépve. Aztán megint beléptem, megint nyomtam másik témára, és megint ki voltam lépve. Aztán kilőttem az egész tabot, újra elkezdtem a főoldalról, rányomtam hogy Fórum, és akkor meg már be voltam lépve. Fura volt.
De baszakodott mostanában a Digi is. Egyszercsak nem volt net. néztem mindent, semmi. ipconfig szokott segíteni, de most az se. Lelőttem a routert, utána nagy nehezen helyrejött. De nem telt el 24 óra, megint elment a net. Megint semmi nem segített, csak a router restart. Valami elkúródhatott náluk. Mondjuk alapvetően elég hosszú ideje viszonylag problémamentes volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest