Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPad topik
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
A szegény boci panaszai (írta Donászi Magda verse)
Szabin voltam, nem vagyok hulla fáradt, a gyerekek is korán feküdtek, a sötétedésre se kell már 10-ig várni, hideg sincs, szél sincs, se eső, se felhő. Hát beöltöztem, kipakoltam és összeraktam a kis távcsövemet, hogy meglesem a Marsot, a Szaturnuszt, pár "nyári" gömbhalmazt meg galaxist.
A Szaturnusszal kezdtem. És azzal is fejeztem be. Mert a 200 méterre lévő szájbaQrt labdarugdosó pályán felQrták a hetvenmillió wattos reflektorokat, mert mint kiderült "a foci éjszakája" című rendkívül nívós (muhaha) sport(?) rendezvény van. Kábé környező 3 falu meg utána rég elfeledett (értsd sosem ismert) öregfiúk futkosnak a kísértetek órájába nyúlóan, ahelyett hogy beinnának valahol, aztán bucira vernék egymást egy széklábbal. Olyan világos van az udvarban, hogy lámpa nélkül lehet zöld zizi-kereső versenyt tartani a fűben.
Kellett ez a stadion ide a házak közé nagyon. (nem, nem Felcsút) Legközelebb arra szavazok, aki temetőt csinál a stadionokból. Akkor sípszó, meg hujjogás se lenne. Ezt speciel el lehet lesni Boszniától...Ma sem lettem fodballrajongó.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest