Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
lorcsi
üzenetére
Na igen, ezzel is csak egyetérteni lehet.
Múltkor voltam egy napra külföldön, a reptér "gyűrűjében" lévő (amihez le kell menni a lépcsőn) parkolóban hagytam a kocsit.
Mikor jöttem haza, ott állt egy sárgára matricázott újabb A6, amin semmilyen taxis jelzés nem volt.Most komolyan, ennél feltűnőbben lehet még csalni?
-Taxi színű autó, ami nyilván nem hivatalos taxi
-A reptéren
-Egy amúgy is feltűnő autóból kialakítva, aminek a fenntartási költségeiből/értékvesztéséből egyenesen következik, hogy itthon nem lehet vele nyereségesen taxizni.És ezt (vagy egy pont ugyanilyen) az autót láttam már fél éve is...
Persze, értem én, hogy mindenki a határt védi, és nincs idő rendet tartani, de az ilyeneknek egyértelműen nem lenne helye az úton, és nem is kellene sok erőfeszítést tenni, hogy lekapcsolja őket valaki.
Ami persze rövidtávon meg is térülne, mert elég jót tenne az országról alkotott képnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hardcore café
- Kigolyózta magát a Netflix a Warner-csatából
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Spórolós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Energiaital topic
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming VG258QM 280Hz 0,5ms Full-HD
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest