Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
bitpork
üzenetére
Egy házasság nem attól lesz tartós,( ellenben papirozasilag igazolványokat jóval kombinaltabb) , ha feleség felveszi a ferj nevet. Amúgy sem attól feleség a feleség, hogy férjezett neve van.. amigy lehet kérni neked is neked is Rózsavölgyi-Villanyi család évet, így te lehetnel Rózsavölgyi-Villanyi Attila, ő meg Dr. Rózsavölgyi-Villanyi Izabella.
Ha meg te az Attilát használod, hülyén néz ki, hogy a második keresztnév kapja a né toldalékot.Én nem vettem volna fel a ferjem nevet, külföldön meg nem akartuk extran szivatni a gyereket, Esm is maradt a nevének, én is, a gyerek csaladneve meg Nagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Házimozi haladó szinten
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Gyúrósok ide!
- Bittorrent topik
- Crimson Desert
- Óra topik
- További aktív témák...
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy házasság nem attól lesz tartós,( ellenben papirozasilag igazolványokat jóval kombinaltabb) , ha feleség felveszi a ferj nevet. Amúgy sem attól feleség a feleség, hogy férjezett neve van.. amigy lehet kérni neked is neked is Rózsavölgyi-Villanyi család évet, így te lehetnel Rózsavölgyi-Villanyi Attila, ő meg Dr. Rózsavölgyi-Villanyi Izabella.