- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- Valami baja van a tápomnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
bitpork
üzenetére
Egy házasság nem attól lesz tartós,( ellenben papirozasilag igazolványokat jóval kombinaltabb) , ha feleség felveszi a ferj nevet. Amúgy sem attól feleség a feleség, hogy férjezett neve van.. amigy lehet kérni neked is neked is Rózsavölgyi-Villanyi család évet, így te lehetnel Rózsavölgyi-Villanyi Attila, ő meg Dr. Rózsavölgyi-Villanyi Izabella.
Ha meg te az Attilát használod, hülyén néz ki, hogy a második keresztnév kapja a né toldalékot.Én nem vettem volna fel a ferjem nevet, külföldön meg nem akartuk extran szivatni a gyereket, Esm is maradt a nevének, én is, a gyerek csaladneve meg Nagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere! Vector 16 HX AI A2XWHG RTX 5070 Ti, Ultra 9, 32 GB RAM 2029.03 ig garanciás
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- Használt iPhone 14 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Egy házasság nem attól lesz tartós,( ellenben papirozasilag igazolványokat jóval kombinaltabb) , ha feleség felveszi a ferj nevet. Amúgy sem attól feleség a feleség, hogy férjezett neve van.. amigy lehet kérni neked is neked is Rózsavölgyi-Villanyi család évet, így te lehetnel Rózsavölgyi-Villanyi Attila, ő meg Dr. Rózsavölgyi-Villanyi Izabella.