Hirdetés
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Sok szempontból rám jár a rúd, a mai napot aztán sikerült kimaxolni... tegnap teherautóval el kellett volna valahova menni. Nem indul. Jó, akkutöltő fel, az idei hidegeket már nem annyira bírta, párszor kellett már tölteni. Töltéssel se indult. Ok, szereztem új akkut, este be lett szerelve.
Ma reggel indítanék, izzításon túl nem sikerült eljutni. Rendben, rossz az önindító. Leszereltem, rákötöttem akkura, nem csinál semmit. Irány venni egy másikat, szerelőm útbaigazított hogy hova menjek. Megvan az új, irány haza, berak, aztán nyomás dolgozni. Berak..... ez máris egy érdekes dolog, nehéz a kábelt rárakni (rövid az egyik, a helyén meg nem igazán lehet hozzáférni (ez volt reggel fél 7-kor leszerelésnél, csak a helyéről történő kiszerelés után szereltem le a kábeleket). Végül beraktam rászerelt kábelek nélkül mert úgy tűnt hogy a helyén majd fel tudom tenni a kábeleket, a reggeli kapkodás / félig sötétben szerelésnél csak túl akartam lenni rajta minél előbb. De mielőtt rákötöm, megmérném hogy van-e ott egyáltalán áram. A 12 voltos ágon volt még azelőtt, hogy a gyújtás rá lenne adva a kocsira. Ok, negatív van szakítva. Amíg az akkura rá volt csatlakoztatva mind a két pólus mit sikerült csinálni? Szikraesőt. A pozitív kábelt, ami az önindítóra rámegy hozzáérintettem fémhez. Abból meg elkezdett folyni a hűtővíz. Szemembe szerencsére nem ment..
Javítani hogy lehet? Ezt nem szedem szét, ahhoz túl hideg van, meg fekve nem is tűnik túl jó mókának, egyáltalán hogy van berakva a motorba ez az alkatrész? Jó, legyen valamilyen 2 komponensű ragasztó vagy folyékony fém. Keresgéltem egy kicsit, egyik a vizet nem bírja, másik csak 93 fokig jó.. sikerült találni egy megfelelőt (loctite 3450), de mielőtt nekiindultam volt fél Bp-nek elmentem a helyi barkácsboltba. Kaptam 3xx fokig hőálló fémragasztót, plusz vettem bilincset is. Nekiálltam letakarítani a helyet, nem láttam a lyukat. Nézzük a másik oldalon: megvagy! Mivel a sérülés élen van nem pedig lapján, illetve a hely bilincselhető síkjánál útban van egy cső, ezért a bekenem ragasztóval, majd ráteszek egy bilincset is hogy ne essen az ki - kiesett. Rendben, akkor szólni kell valakinek hogy jöjjön, hozzon CO-t, próbálja meg meghegeszteni. Elvileg működhet a mutatvány, gyakorlatilag mivel volt még ott nedvesség ezért nem sikerül az első hegesztés. Ilyen időben nehezen szárad, minden esetre kompresszort rákötöttem, beraktam a kiegyenlítőtartályba és ment vagy 2 órát, hadd fújja ki onnan vizet. Holnap még kap egy kis szárítást, kíváncsi vagyok fog-e sikerülni a foltozás vagy muszáj leszek-e ragasztani. Nem tudom hogy a nagy hőingadozást a ragasztó mennyire tolerálja.. januárig kéne kibírnia ha a hegesztés nem sikerül.
Ja.. vettem ma féktisztítót is. Citrom illatosítású. Nem elég hogy ártalmas, legalább kellemesen legyen az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Airsoft
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- BestBuy topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 3D nyomtatás
- YouTube
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- BLACKBOX ServeSwitch octet 724-746-5500 -
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest