- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Hátpersze... nem.
kukac: nem. De leírtam mi a probléma.
Crytec: Sőt törölhetném magam mint minden normális ember, nem is divatos már, de van amihez ez a legegyszerűbb és ez nagyban nehezíti.
Spet: Szintén kifejtettem, hogy ha van egy normális ismerősöm, aki meg van válogatva, de neki van egy ismerőse, aki meg hülye, akkor én az én normális ismerősömet dobjam ki a picsába azért, mert ő az ő ismerősét nem dobta ki (még), és mive ez a fos nem csak az én ismerőseim balfasz kattintásától szóródik, hanem az én okos ismerősöm hülye ismerőse kattintása által is, ezért valóban, 2-3 emberre kéne leredukálni az ismeretségi körömet, vagyis gyakorlatilag ki kéne lépnem a picsába.
Peterke: ráadásul van 1-1 ilyen roham, akkor 10-12 bejelentést teszek, abból kb. 10-re aszondja a fészbuk utólag hogy megvizsgálta és jogosnak találta a problémámat, 2-re meg aszondja hogy nem találták problémásnak. Vagyis működik, csak ezzel is úgy vannak az emberek, mint a politikával meg a szavazással, hogy inkább szarnak bele, úgysincs alternatíva.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- OTP Bank topic
- SSD kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest