Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Borhűtőbe nem a hiperből veszel ideális esetben, hanem .. és itt lehetne sorolni a szakboltokat, amik megfelelően tárolják a borokat. Vagy direktben pincétől is lehet venni. Én bármennyire is komolyabb tételt, kb. 3k felett nem veszek bárhonnan, ahol szembejön.
Nyilván kapok bort rokonoktól, barátoktól is, azt meg ki tudja hol vették.. azt nem szoktam tárolni, vagy legalábbis nem olyan céllal, hogy egy neves alkalomra tartogatom.
De, él a bor.
Egyébként nem csak tömegtermelt, 0,1 micronon sterilszűrt bor létezik. Vannak pincétől vásárolt palackozott, de szűretlen boraim. Meg persze saját palackozások is
, amik ugyancsak mértékkel szűrtek.
Mindegy, hogy hívod, van egy érési folyamat a palackban, és ahogy írod, nem mindegy, hogyan tárolod, ha mindegy volna, 30 fokos panelban sem lenne baja egy bornak.
Ha nem tárolsz értékesebb borokat hosszabb távon, akkor szerintem is felesleges egy borhűtő. De itt nem is arról volt szó, hogy minden háztartásba létszükséglet volna, nyilván nem az.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Egyébként nem csak tömegtermelt, 0,1 micronon sterilszűrt bor létezik. Vannak pincétől vásárolt palackozott, de szűretlen boraim. Meg persze saját palackozások is
, amik ugyancsak mértékkel szűrtek.