Hirdetés
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Anyjaistenit de megkínlódtam a vindózzal. De legalább már a hetes tényleg tudta azt, hogy nem összevissza beszélt.
Merhogy az eredetileg 60(55) G ssd-n volt telepítéskor vagy 25G szabad hely, ma meg a nod32 aszondja nem frissül mert nincs hely...mondom mivan? Tényleg, 212 Mega szabad. Jött a szokásos "miaf.sz foglalja a helyet mikor minden a gén meg az effen van.." című játék. 1,5 gigát fel is szabadítottam, de semmi. Nézem, hát a közimert Winsxs puffadt fel. Akkor túrás hogy mi legyen, winupdate tartalékhely ellenőrzése: felszabadítható: 9,09 giga. Nabazmeg. Olvasom, hogy 900 megát úgy 5-6 perc alatt szabadított fel, no én is elindítottam, itthagytam 6-7 percre. Jövök vissza, képernyőn sehol az ablak. Namondom ódegyors volt. Nézem, a meghajtón továbbra is lóf.sz hely. Mivan? Akkor indítsuk újra. És akkor jött hogy konfigurálás kérem ne kaccsojjaki. És vártam 10 percet. Meg még tizet. Meg még félórát. Majd 1 óra 10 perc után egyszercsak újraindult. Nem mondom, hogy 50 perc látszólagos tétlenség után már nem akartam resetelni a vérbe, de mondom majd legfeljebb reggel. Aztán újraindult, de akkor is konfigurálás 100%, és megint beállt 30 percre a semmi. Majd végül aszondta karbantartás, és egyszercsak bejött az asztal. És mit látok, 9,12 Giga szabad hely.
Annyira régen és annyira ritkán nyúltam mostanában hozzá, hogy ez egész meglepett. De végülis nem fagyott, nem vezetett félre, és a végén kijött ami kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- A rend őrei
- PlayStation 5
- GL.iNet OFF topik
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Hardcore café
- Sorozatok
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest