Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-book olvasók
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Én sem igazán érzem soha hogy problémát okozna. A lakásban lévő órák kétharmada már magától átáll, a maradékból kettőnél csak 1-1 kattintás, és talán ha 1 van amit tekergetni kell. Ezt vasárnap ébredés után 10 perccel már letudtam.
Szóval nem értem én sem melyik része a gond. Ha az ember 24 óráját meghatározza a pontos idő, akkor esetleg el tudom képzelni, de azért ez elég ritka. Vasárnap reggel felkelek, akkor amikor jól esik, teljesen mindegy hány óra van. De ez hacsak nincs valami konkrét program, lehet reggel 8, de volt már hogy 10-re aludtam ki magam. Az olyankor sose függ óraállítástól. Vasránap este meg legfekszem akkor, amikor az óra azt mutatja, hogy le kéne feküdnöm ahhoz, hogy másnap adott időre menjek munkába. Hétfőn reggel meg felkelek akkor amikor csörög az óra.
Ettől függetlenül én sem hiányolnám ha megszűnne, de messze nem okoz ekkora gondot mint ahogy látom a többségnek igen.Nekem olyanok okoznak inkább problémát, mint a fos időjárás miatti egész napos fejfájás és szédülés (a légnyomásváltozás kimagaslóan nagy volt) az emiatt kialakuló torokfájás és köhögés, haláleset a családban, más családi problémák, munkahelyi nehézségek, stb.
Óraállítás...szeretném ha ez lenne a legnagyobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Jogász topik
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo L13 G3 i5-1235u 16Gb 256Gb NVMe, Magyar bill, számla, garancia
- Hp 830 G8 i7-1185G7 16Gb ram, 512Gb NVMe, 12 hó garancia, Magyar
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- Lenovo T14 G2 érintő kijelző, Magyar bill, garancia, számla, i5-1135G7 16Gb 512Gb NVMe
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs