- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Én sem igazán érzem soha hogy problémát okozna. A lakásban lévő órák kétharmada már magától átáll, a maradékból kettőnél csak 1-1 kattintás, és talán ha 1 van amit tekergetni kell. Ezt vasárnap ébredés után 10 perccel már letudtam.
Szóval nem értem én sem melyik része a gond. Ha az ember 24 óráját meghatározza a pontos idő, akkor esetleg el tudom képzelni, de azért ez elég ritka. Vasárnap reggel felkelek, akkor amikor jól esik, teljesen mindegy hány óra van. De ez hacsak nincs valami konkrét program, lehet reggel 8, de volt már hogy 10-re aludtam ki magam. Az olyankor sose függ óraállítástól. Vasránap este meg legfekszem akkor, amikor az óra azt mutatja, hogy le kéne feküdnöm ahhoz, hogy másnap adott időre menjek munkába. Hétfőn reggel meg felkelek akkor amikor csörög az óra.
Ettől függetlenül én sem hiányolnám ha megszűnne, de messze nem okoz ekkora gondot mint ahogy látom a többségnek igen.Nekem olyanok okoznak inkább problémát, mint a fos időjárás miatti egész napos fejfájás és szédülés (a légnyomásváltozás kimagaslóan nagy volt) az emiatt kialakuló torokfájás és köhögés, haláleset a családban, más családi problémák, munkahelyi nehézségek, stb.
Óraállítás...szeretném ha ez lenne a legnagyobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kedvenc zene a mai napra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen routert?
- Tőzsde és gazdaság
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- SZINTE ÚJ , 2ÉV GARANCIA - PS5 SLIM DIGIT 825GB + PS PORTAL BLACK (Keveset használt eszközök)
- Macbook Pro 14" M1 MAX, 64GB RAM, 500GB SSD, 10 hónap garancia!
- I7-5770R 16GB 256GB SSD Gigabyte Mini PC NUC / Beszámítás
- RTX 3060 Ti - Ryzen 7 3700X - 16 GB DDR4 3000 MT/s CL15 - 1 TB NVMe SSD
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Dobozos ÚJ Acer Aspire 5 A17-51GM-70LZ ULTRA 7 / 16GB RAM / 1TB SSD / RTX 2050 17,3
- HP omen 17-w131ng bontva
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs