Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Én sem igazán érzem soha hogy problémát okozna. A lakásban lévő órák kétharmada már magától átáll, a maradékból kettőnél csak 1-1 kattintás, és talán ha 1 van amit tekergetni kell. Ezt vasárnap ébredés után 10 perccel már letudtam.
Szóval nem értem én sem melyik része a gond. Ha az ember 24 óráját meghatározza a pontos idő, akkor esetleg el tudom képzelni, de azért ez elég ritka. Vasárnap reggel felkelek, akkor amikor jól esik, teljesen mindegy hány óra van. De ez hacsak nincs valami konkrét program, lehet reggel 8, de volt már hogy 10-re aludtam ki magam. Az olyankor sose függ óraállítástól. Vasránap este meg legfekszem akkor, amikor az óra azt mutatja, hogy le kéne feküdnöm ahhoz, hogy másnap adott időre menjek munkába. Hétfőn reggel meg felkelek akkor amikor csörög az óra.
Ettől függetlenül én sem hiányolnám ha megszűnne, de messze nem okoz ekkora gondot mint ahogy látom a többségnek igen.Nekem olyanok okoznak inkább problémát, mint a fos időjárás miatti egész napos fejfájás és szédülés (a légnyomásváltozás kimagaslóan nagy volt) az emiatt kialakuló torokfájás és köhögés, haláleset a családban, más családi problémák, munkahelyi nehézségek, stb.
Óraállítás...szeretném ha ez lenne a legnagyobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi