Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
bugizozi
üzenetére
a Heineken múzeum tekintetében én is csatlakozom az előttem szólóhoz, nem igazán éri meg és egy csomó időt elpattintasz vele, futószalagon lökdösik az embert. inkább hajózzatok egyet a csatornákon, meg menjetek el a két nagyobb múzeumba (lásd fentebb) bepattintva is nagyobb élmény az előzőnél. egymás érik a frankó kocsmák, nevekre nem emlékszem (vajon miért), de egy pár sörfőzdeként is működik. egy kis google tuti segít a témában (craft beer, brewpub stb), én imádtam mindet. bulldog cofeeshopokat kerüljétek (kommersz és szar), ha inni és füstölni is akartok akkor google smoke friendly bars, amúgy nem illik elkezdeni tekerészni egy bármilyen kocsma teraszán, meg is kérhetnek, hogy álljatok odébb. egy előzetes kérdés nem bánt senkit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sh4d0w: Van-e még?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vírusirtó topic
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest