Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valami undorító ez az egész, persze jó poén lerúgni valakit illuminált állapotban, esetleg polytraumás sérülést okozni. Külön taps jár a segítőknek, mert ugye a sörit elhozni fontos, de odamenni, megkérdezni hogy miért fekszel, vagy hívni egy EC-t már nem menő. A világ megértett a pusztulásra.
#58419 BlacKSouL: Értelek. Az utak miatt én is montival terveztem menni, azzal tartósan 26-28km/h-val vágtatok. Otival nem gyerekjáték, össze lehet egy körön szedni 4-5 defektet, eleve mikor Szlovákba tekertük át, én Cyclocross hívőként azzal toltam, így a göröngyös aszfalton engedtem lefelé, persze outi-s barátom is próbált jönni mögöttem, de neki esés lett a nap fénypontja. Bár ha akarod, ha nem, napi pár km után is meglesz a fejlődés, jövőre már nagyobb átlagot fogsz produkálni. Mikor én kezdtem komolyabban cangázni, 5-10km után elfáradtam, most pedig maratonokon középszinten teljesítek, ha épp olyan kedvem van.
#58420 peterkeT: Kicsit ódzkodom a Balatontól, mint nyaralóhely, így ha nem célzottan megyek, akkor nekem általában kiesik. Ahogy említetted, a színvonal néhol nagyon lent van, persze tisztelet a kivételnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest