Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi haladó szinten
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
No, még mielőtt rámhúzod, hogy szerintem a dízel nem káros, ilyet még véletlenül sem írtam, mindössze arra próbáltam meg némi humorral fűszerezve rávilágítani, hogy az érzelemtől túlfűtött adalékok szerintem ártanak az állásfoglalásodnak, amivel alapvetően én is egyetértek. Az ilyen salaklapátolós és 20x kiböffentés szintű megjegyzésektől bár tény és való, hogy színesebb a vélemény, egyben el is veszi az élét, mert nyilván túlzás és még ha alá is tudnád támasztani hivatalos adatokkal, tuti, hogy lenne valaki aki meg meg tudná cáfolni azokat. Persze ez csak az én véleményem, nagyon nem érdemes rágódni rajta.

Laikusként egy kicsit idegesítő is, hogy napokig tartó internettúrás nélkül nincs kézzelfogható, napi gyakorlatba is átültethető információ, csak félig-meddig megalapozott fröcsögés többnyire. Nyilván, hogy a dízelfüst ártalmas, de jó lenne ténylegesen tudni, hogy különböző helyzetekben mégis mennyire? Egyszerű felhasználóként ugyanis azt kategórikusan visszautasítom, hogy nekem kelljen érteni mindenhez amivel a mindennapokban érintkezésbe kerülök. Három literes dízellel járok, persze nem kell hozzá sok ész, hogy lássam én is, hogy városi közlekedésben nem ideális választás, de például mi van az autópályán, ahol én 130-nál 1700-1800-as fordulaton gurulok, az ismerős az 1.4-es benzines Clio-jával meg 4000-en (nem hasraütés, saját szememmel láttam).
Szóval jó lenne globális szinten valami megoldás után nézni lassan, ahelyett, hogy relativizáljuk a problémát, és enpluszegyedjére is a szőnyeg alá söpörjük, és bőszen agyonhallgatjuk.
Abszolút egyetértek, de kérlek mutass nekem egyetlenegy példát bármilyen területről, ahol globális megoldás született és nem pénz által motívált átverés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Gitáros topic
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Synology NAS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP Probook 440 G8 (Core i3-1115G4 / 16GB / 256GB / 14"FHD IPS / HUN BILL / WIN11) Akár 19.990Ft
- Apple iPhone 11 128 GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Nagyon ritka Blackshark Phone 2 gamer telefon gyüjtői csomag! Kàrtyafüggetlen EU verzió!
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest