Hirdetés
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- ARM-os meglepetéskiadást kap az év első felében a Windows 11
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nekem se volt gond otthon.
Más: az lehet, hogy a mikróban a magnetronnak elmászott a frekvenciája? Eddig ugyanis egy bögre kakaót 40 másodpercig melegítve a kakaó teteje langyos, az alja hideg volt, a bögre hideg maradt. Pár napja ugyanaz a mikró, ugyanaz a bögre, ugyanolyan kakaó, és 40 másodperc után a bögre füle égetően forró, a kakaó egyenletesen hideg, vagy nagyon minimálisan langyosabb.
Más2: Tudom, én vagyok a hülye hogy fészbukozok, de továbbra se lehet mondjuk véglegesre, vagy legalább egy évre előre beállítani, hogy nekem mindig a legfrissebb tartalmat mutassa, és ne a legfontosabbat? Eddig csak háromnaponta kellett beállítanom, de most már szinte óránként átvált a legfontosabb szerinti rendezésre, de én szeretném beállítani hogy márpedig a legfrissebb legyen, és ne tudja helyettem más, hogy nekem mi a legfontosabb.
Más3: ez a Raybanes faszság megint kezd terjedni, már most minden egyes darabot egyesével bejelentek, de szélmalomharcnak tűnik. Csak nálam bukkan fel, mert az én ismerőseim ilyen mindenrekattintó szaralakok, vagy más is belefutott már? (mod: mindazonáltal ez az ismerősök ismerősein keresztül is terjed, szóval gyakorlatilag vadidegenek baromsága miatt is látom)
fő@ és pT: tudom, tiltsam le az összes ismerősömet, és válasszak jobbakat
fő@_2: igen, én ilyen kis bejelentgetős köcsög vagyok, hogy ha van legalább eszközöm az ilyen faszság ellen fellépni, én megteszem, ne mondják, hogy csak nyavajgok miatta. Meg ha más nem hajlandó rá, mert garantálom, hogy 100-ból max.1 jelent be ilyet, legalább én megtegyem. Persze az IQ huszárok boldogan kattintanak a "Eztegyszerűennemfogodelhinni.." és az ilyen "ingyenréjbenszemüvegedleszakkorishanemakarod" típusú szarokra, és tudom, cseréljek ismerősöket...Más4: ha a mercédeszes vén kurva reggel el akart ütni kettőnket is a zebrán, én meg horpadást rúgtam a szaros kocsijára, akkor neki bizony a kurvaanyját?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Építő/felújító topik
- Path of Exile 2
- Samsung kuponkunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Napelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ASUS RTX5090 - TUF-RTX5090-32G-GAMING /ÚJ, BONTATLAN, MAGYAR KISKER GARANCIA, NEM CÉGES VÁSÁRLÁS/
- HP EliteMini 800 G9 vPro - i5-14500T 14C/20T - 16GB DDR5 5600 - 256GB SSD - BILL+EGÉR
- ASUS GeForce RTX 5060 Ti DUAL OC 16GB WHITE EDITION
- Xiaomi Adaptive Wireless Charger 80W & Xiaomi Hypercharge Combo 120W
- Canon M50 Mark II fényképezőgép 5 objektívvel, konvertekekkel, kiegészítőkkel
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy Watch 8 44mm GPS Wi.fi
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest