Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- LG LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Pánik a memóriapiacon
- SSD kibeszélő
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nekem se volt gond otthon.
Más: az lehet, hogy a mikróban a magnetronnak elmászott a frekvenciája? Eddig ugyanis egy bögre kakaót 40 másodpercig melegítve a kakaó teteje langyos, az alja hideg volt, a bögre hideg maradt. Pár napja ugyanaz a mikró, ugyanaz a bögre, ugyanolyan kakaó, és 40 másodperc után a bögre füle égetően forró, a kakaó egyenletesen hideg, vagy nagyon minimálisan langyosabb.
Más2: Tudom, én vagyok a hülye hogy fészbukozok, de továbbra se lehet mondjuk véglegesre, vagy legalább egy évre előre beállítani, hogy nekem mindig a legfrissebb tartalmat mutassa, és ne a legfontosabbat? Eddig csak háromnaponta kellett beállítanom, de most már szinte óránként átvált a legfontosabb szerinti rendezésre, de én szeretném beállítani hogy márpedig a legfrissebb legyen, és ne tudja helyettem más, hogy nekem mi a legfontosabb.
Más3: ez a Raybanes faszság megint kezd terjedni, már most minden egyes darabot egyesével bejelentek, de szélmalomharcnak tűnik. Csak nálam bukkan fel, mert az én ismerőseim ilyen mindenrekattintó szaralakok, vagy más is belefutott már? (mod: mindazonáltal ez az ismerősök ismerősein keresztül is terjed, szóval gyakorlatilag vadidegenek baromsága miatt is látom)
fő@ és pT: tudom, tiltsam le az összes ismerősömet, és válasszak jobbakat
fő@_2: igen, én ilyen kis bejelentgetős köcsög vagyok, hogy ha van legalább eszközöm az ilyen faszság ellen fellépni, én megteszem, ne mondják, hogy csak nyavajgok miatta. Meg ha más nem hajlandó rá, mert garantálom, hogy 100-ból max.1 jelent be ilyet, legalább én megtegyem. Persze az IQ huszárok boldogan kattintanak a "Eztegyszerűennemfogodelhinni.." és az ilyen "ingyenréjbenszemüvegedleszakkorishanemakarod" típusú szarokra, és tudom, cseréljek ismerősöket...Más4: ha a mercédeszes vén kurva reggel el akart ütni kettőnket is a zebrán, én meg horpadást rúgtam a szaros kocsijára, akkor neki bizony a kurvaanyját?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elfelejtettem a film címét
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alkoholista nevelde
- Steam topic
- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- LG LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Szuper Akciós Ajánlat! Eredeti gyári Asus Rog és Rog Phone gamer kiegészítők új állapotban!
- Samsung S22+ 256 GB eladó (fekete)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest