Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- iPad topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Miért rossz a mikrofon hangja? - 3 tipikus hiba
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- SSD-től lopott funkciókat biztosít a Raspberry Pi USB-kulcsa
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
figyu, jövő héten lesz 10 hónapja, hogy a cégnél vagyok. eddig gyakorlatilag egy hónapig voltam 2 projekten, amiknek nettó semmi értelme (tényleg semmi: pár random manager akiknek fogalmuk nincs a témában talált pár buzzwordot és azt hiszik, hogy ha adnak vmi semmire nem használható adatot, abból mindent meg lehet oldani, azt is amit akkor se lehetne, ha jó az adat (és mindezt csak ma 3x elmondtam 45p alatt), volt mindenestől kb. még egy hónap tréning, ami egy nagyon minimálisan használt tool + egyéb random tréningek (amikről meglehetősen hosszú hibalistát írtam) és egy 3 hetet töltöttem azzal, hogy írtam egy ~8 oldalas doksit tipikus (a tréningek hiányosságaiból + egyéb jellegű hozzá nem értésből fakadó) problémákról / hibákról amivel nem csinálnak semmit.
a maradék időben gyakorlatilag még annyi a cég számára hasznos dolgot sem csináltam, mint amit fentebb részleteztem. szerinted ezek alapján én mennyi értéket állítottam elő ez alatt a 10 hónap alatt?
és mennyivel lett jobb a világ attól, hogy ott dolgozom? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Intel Ultra 5,16 gb DDR5 5600, On-Site garancia 2027.10--ig
- Xbox One X - 1TB SSD - 2 KONTROLLER
- Kingston Fury 16GB (1x16GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP - 120 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Új Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
és mennyivel lett jobb a világ attól, hogy ott dolgozom?