Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Intel találgatós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
figyu, jövő héten lesz 10 hónapja, hogy a cégnél vagyok. eddig gyakorlatilag egy hónapig voltam 2 projekten, amiknek nettó semmi értelme (tényleg semmi: pár random manager akiknek fogalmuk nincs a témában talált pár buzzwordot és azt hiszik, hogy ha adnak vmi semmire nem használható adatot, abból mindent meg lehet oldani, azt is amit akkor se lehetne, ha jó az adat (és mindezt csak ma 3x elmondtam 45p alatt), volt mindenestől kb. még egy hónap tréning, ami egy nagyon minimálisan használt tool + egyéb random tréningek (amikről meglehetősen hosszú hibalistát írtam) és egy 3 hetet töltöttem azzal, hogy írtam egy ~8 oldalas doksit tipikus (a tréningek hiányosságaiból + egyéb jellegű hozzá nem értésből fakadó) problémákról / hibákról amivel nem csinálnak semmit.
a maradék időben gyakorlatilag még annyi a cég számára hasznos dolgot sem csináltam, mint amit fentebb részleteztem. szerinted ezek alapján én mennyi értéket állítottam elő ez alatt a 10 hónap alatt?
és mennyivel lett jobb a világ attól, hogy ott dolgozom? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jövedelem
- Okos Otthon / Smart Home
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Könyvajánló
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és mennyivel lett jobb a világ attól, hogy ott dolgozom?