Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Raspberry Pi
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Apple asztali gépek
- DUNE médialejátszók topicja
- Mini-ITX
- Projektor topic
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Apám vett magának egy jó vastag memórihab-matraclapot, semmi kókusz, meg semmi grafénszálas mikrotechnológiás izék, semmi díszes huzat, csak sima puszta nyers szivacs. Elmondása szerint azóta semmi ilyesmiből eredő, korábban viszont érezhető izomfájdalma nincs.
Én kétszer aludtam rajta kipróbálni, és én is annyit vettem észre, hogy reggel felkeléskor nem érzek semmi elnyomorodást, gerincropogást, fájdalmat, vagy hasonlót. Amit egyébként a saját ágyamon alvás után néha igen. Utóbbi viszont csak egy 30 éves régi egyszerű sima keményszivacsos újradeszkázott aljú ágy.
Fura, mert olyan, mintha puha gyurmába feküdnél, és hasonlóan nehéz mozogni is rajta(benne), de mégis működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Asus A15 FA507NU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Pitaka iphone air iphone 16 pro max iphone 15 pro
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple Pitaka
- Nintendo Switch Oled + Fólia
- újszerű iPhone 14 Pro Max 128GB deep purple mélylila független Apple
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Beyerdynamic DT990p pro fejhallgató, hibás.
- AKCIÓ! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Xbox Wireless Headset 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest