- Kifejezetten Mac-felhasználóknak szánja két új monitorát a BenQ
- Penta-Tandem néven jelöli az új, ötrétegű QD-OLED paneljeit a Samsung
- Csak el ne fújja a szé az Akko új egereit
- Pénztárcabarát AOC monitorok jöttek gyors képfrissítéssel
- Ügyes vagy tuningban, és nyernél 10 000 dollárt? Irány a jelentkezés!
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Steam Deck
- Kompakt vízhűtés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Napi first world problem rovatunk következik. Kukac ne figyeljen...
Tegnap elmentünk moziba. Be lett ígérve a gyerekeknek a sztárvórsz, meg amúgy is évente egyszer járunk csak, minek többször, van netflix. Az első moziban nem volt hely, csak az első sorba, következő előadás 3d-s, az után meg már csak este lesz, haladjunk. Bár az árakat elnézve majdnem ott ment el a kedvem az egésztől, de szerencsére nyeltem egy nagyot, és erőt vettem magamon, léptünk a következő moziba, a mobilos rendszerük szerint náluk volt még hely, igaz, az online foglalás lefagyott ott, hogy helyezd el a négy helyet, ahova ülni szeretnél, a székek között. Sajnos nem lehetett a székektől megszabadulni, így továbblépni sem tudtunk. Na mindegy, ünnepnap volt, parkolás az utcán ingyen van, de jó, mindegy, meddig tart. Élőben persze ment minden, mint a karikacsapás. Sajnos a kisebbik gyerek csak 11, film 12-es, gondoltuk kamuzunk, de ezeket nem lehet átverni. Rögtön levették, hogy nincs még 12, de nem azért, hogy ne engedjék be, hanem mert egy 11 éves, és egy idősebb gyerekkel olcsóbb a családi jegy, lol. Ennyit a korhatárbesorolásról. Na mindegy, a film jó volt, nem is az a lényeg, hanem hogy a jegyekre (így, kedvezménnyel) otthagytunk 42 EUR-t, nagy popcorn nagy üdcsivel 4 személyre 28 EUR volt. Ez így testvérek között is 40, parkolás 20 percenként lett volna 50 cent, tehát azt sem úsztam volna meg 4-5 EUR alatt a mozi parkolóházában (utcán meg hét közben úgysincs hely), és akkor még az útiköltségről nem is beszéltünk - mondjuk ez a többi mellett kvázi elhanyagolható. Szóval egy családi mozizás alsó hangon, kedvezményes jegyekkel 70+ EUR, ami több, mint 21k HUF. És akkor belegondoltam, hogy nagy vonalakban valószínűleg ez Mo-n sem sokkal olcsóbb. Tavaly (illetve idén januárban) az akkori új SW-t néztük épp Zalaegerszegen, de egyszerűen nem emlékszem, mennyit fizettünk. Most ahogy nézem, a Zalaegerszegi Cinema City honlapján 1250 Ft-os teljes árú jegyárat emleget, amit majdhogynem keveslek, de gondolom vidéken amúgy is alacsonyabbak a jegyárak, úgyhogy megnéztem a CC egy budapesti üzemegységében, ahol is 1720,- a teljes árú, és 1280,- a gyerekjegy. Ami konkrétan az egész családra vetítve 6k HUF, azaz feleannyi, mint amit én fizettem a jegyekért. Gondolom a popcorn-kóla esetében is hasonló a különbözet. Jó, nem is kétszerannyit keresünk, mint otthon, de azt hiszem, ezzel együtt is a mo-i látogatások idejére fogjuk időzíteni a mozis kalandokat...
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Flashback: Rezsicsökkentés?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Android szakmai topik
- OTP Bank topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Ryzen 7 5800H, RTX 3050 Ti, 165Hz, 16GB RAM
- Ezzel fixen nem kell hunyorognod! 43"/4k/144Hz/HDR csak a tiéd!
- 2 ÉV GARANCIÁS Gigabyte GeForce RTX 4070 Windforce OC 12Gb videókártya eladó. Az ár NEM FIX
- Sapphire GPRO X070 8GB GDDR6 - RX 5700 XT passzív kaidás
- MOZA Racing R3 PC/XBOX !!GARIS 2027.12-ig!!
- iKing.Hu - OnePlus 15 12/256GB használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Dobozos ÚJ Acer Aspire 5 A17-51GM-70LZ ULTRA 7 / 16GB RAM / 1TB SSD / RTX 2050 17,3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- HP Elite x2 1012 G1,12",FHD+ ,m5-6Y54,8GB,256GB,WIN10, LTE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest