Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
Van egy program amibe irom a beveteleket, kolteseket. A problemam vele, hogy vannak dolgok amik nem kiadas, de megsem tudom elkolteni. Ilyen peldaul a nyugdij, megjon a fizetes, beirom az adokat mint kiadas, meg a napi kolteseket, de a nyugdij az igazabol nem az. Annyit csinalok, hogy atvezetem a bankszamlarol a nyugdij szamlamra az osszeget. A baj ezzel, hogy nem lehet elsore atlatni, hogy mennyi is maradt a ho vegen. Ha csinalok egy kiadas bevetel riportot, akkor mivel a nyugdij nem kiadas nekem kell levonogatni, hogy megkapjam mennyi kp marad. A masik modszer, hogy osszevetem a bankszamlan levo osszeget ket honap ugyanazon napjan. Van valami jobb modszer a fenti problemara vagy ez igy mukodik es fogadjam el? A program sem egy igazi konyvelo, tehat lehet ott van a gond eleve.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- LEGO klub
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Villanyszerelés
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Apple asztali gépek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest