Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Hát ezaz... én is vártam úgy minimum vagy 4-5 évet... De mit kellene/kellett volna tennem, hogy ne így legyen?
Egy pc van rajta ami kb. 45-70 W között eszik, meg egy TV-monitor ami kb. 35-öt. Plusz egy router táp, egy asztali rádiósóra, meg néha egy nyomtató. De ebből a gép+monitor az állandó terhelés, ami max. 100 W. És igazából a lökések szűrésén kívül áramszünetek nem voltak, amikor valódi funkcióját kellett volna kihasználni. Esetenként mikor nyári vihar villámlás volt, kikapcsoltam, és talán ki is húztam, de aztán ment tovább minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo ThinkPad T15 G1 laptop i7, 16GB RAM, 512GB SSD, 1 év garancia Magyar billentyűzet
- Playstation 4 VR V2 eladó!
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ELADÓ Radtel RT-920 (10W, CB sáv) többsávos kézi amatőr adóvevő
- PALIT RTX 5070 White OC 12GB - 36 hónap garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett + váltó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest