Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Lortech
üzenetére
Hmm, hát én egyféle Auchanos morbiert már kóstoltam, nem mondom, hogy nem jellegzetes, de szagintenzitásra az én eddigi tapasztalatom alapján ennek apró töredéke

Én anno a trappista-pannónia korlátolt fogyasztói státuszból egy különösen jól eltalált Brie kapcsán szabadultam ki, azóta próbálok végigkóstolni különlegesebb de elérhető fajtákat, és eddig nem volt olyan amit ne tudtam volna elfogyasztani. Van olyan is, amit kifejezetten szeretek, de pár apró falatnál többet nem tudok megenni, nem a szag vagy az íz miatt, hanem egyszerűen annyira tömény, jellegzetes (Castello rúzsos). Ami örök kedvencem egy francia szálloda reggelijénél elfogyasztott Comté miatt annak bármelyik leszállított kommerszebb verziója, de horvátországban a betonkemény báránysajotkat is nagy kedvvel fogyasztjuk.
Ezeknél a rúzsos, meg érlelősebbeknél nagy örömömre szolgál, mikor a baráti társaságot látom a hányingerrel komolyan küzdeni, pusztán az 5 méteres körzetben levésük által, miközben én nagy átéléssel falatozok belőlük, közben kevés almával vagy némi borocskával is meghintve a bimbókat.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Pro 13" Retina M1 / 16GB RAM / 512gB SSD / Astro / Garancia / Magyar
- Fitbit Sense okosóra - teljesen újszerű állapotú, fekete színben
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2G I 6GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I Garancia!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Xiaomi 15T 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Panasonic CF-20-1 Tab+Laptop: m5-6G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)