Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nekem anno 2003 környékén a dzsumbuj volt nagy élmény, vagyis inkább nagy benyomás. De úgy is mentünk arra, hogy megnézzük miért is híres az a környék. Fura, de itt nálunk a Zöldfa út hasonló, ezért nem volt annyira megdöbbentő, de kicsit mégis érdekesnek tartottuk a nagy pesti dzsumbuj meglátogatását. Azóta meg ugye már hivatalosan ez nincs, fizikailag nem tudom most mi van ott.
Egy időben még a mi dzsumbujunk alatti utcába jártam hmm.. bizonyos okokból
, és kicsit féltem ott parkolni, de a legnagyobb károm az volt mikor a résre engedett ablakon beesett az ülésre az eső. 
Pedig mikor arra jártunk az oktatómmal autot vezetni tanulni, mondta hogy ne nagyon lassítsak, de meg pláne ne álljak, mert nem lesz kerék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- YouTube
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- World of Warships
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Horgász topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Xbox 360 Slim E (500GB) eladó!
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium Apple Store vásárlás, 100% akku!
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB/256-512SSD,jó akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Magyar I Cam I W11 I Gar!
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, és kicsit féltem ott parkolni, de a legnagyobb károm az volt mikor a résre engedett ablakon beesett az ülésre az eső.