Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    válasz parandroid #54384 üzenetére

    Pösti neokulturizáló úrifesztiválokon meg az általam szitokszóvá fajult romkocsmákban 300-800 Ft-ért adogatnak 1 szelet zsíroskenyeret hagymával. Szóval ez van már. Hogy az olcsót ami nem fogy, drágán kell és lehet eladni.

    Erről az jut eszembe, hogy ismerős mesélte, hogy egy borász adott egy kereskedőnek bort, hogy értékesítse, de nem fogyott. aztán mikor vissza akarták vele vetetni, akkor mondta, hogy adják ugyanazt 3x annyiért, és láss csodát, elkezdték eszetlenül venni.

    Amúgy félelmetes, hogy mennyire változnak az ember igényei. Hogy régen egyáltalán nem érdekelt, ha egy kocsma slaggal mosható berendezésű, matt feketére festett volt, a szokásos bagófüsttel, meg zajjal, bűzzel. Ma meg már kifejezetten idegesít, ha egy hely sötét, szarul vagy sehogy berendezett, üvölt a zene amit senki nem hallgat, megy a tévé amit senki nem néz, és üvölt mindenki mindenkivel, olcsó de drágán adott italokat iszik mindenki italtól ragacsos műanyag asztalokon, félig elmosott összevissza poharakból, de legalább már füst nincs. Attól még ezekre nagy az igény, de szerencsére ha keres, talál az ember normálisabb helyeket is.

    Ez most csak úgy eszembe jutott.

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák