- Analóg fényképezés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kész az LG széles frekvenciaspektrumon skálázható LCD panelje
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Apple asztali gépek
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Debizony, hogy vannak. Én egy hétig jártam a nyakukra, mert nem voltak képesek kiszállítani egy amazonos rendelést, úgy dobta be kétszer egymás után a nem talált itthon értesítést, hogy itthon voltam, és működött a csengő (kipróbáltuk mindkét nap), kutyák meg azonnal ugatnak, ha megszólal, szóval esélytelen, hogy ne vegyem észre. Közben összecserélte a csomagszámot az egyik szomszéd csomagjával - az ő értesítőjét dobta be hozzám, az enyémet hozzá -, majd amikor kértük, hogy inkább a helyi átvevőponton adja le a csomagot, ha ennyire balfasz, akkor ezt három napig nem sikerült megoldania. minden nap hívtuk őket, meg az átvevőpontba is bementünk, totál ellentétes infókat kaptunk mindig, de a csomag nem lett meg. Ezt hétfőtől péntekig játszották, pénteken 5-kor, mikor már voltam az átvevőponton is, és telefonon is beszéltem velük, azt mondták, hogy ott van náluk a tőlem 30 km-re lévő központban, úgyhogy beültem az autóba, és elmentem érte. Ahhoz képest, hogy megígérték, hogy előkészítik, miután beszéltem a munkatárssal, először nem találták, szóval fél órát keresték még, mire meglett.
Négy éve rendelgetek Amazonról, összesen kétszer volt gondom, a másik csomagot tévesen valahova München mellé kézbesítették ki, amikor megkaptam erről az értesítést, felhívtam őket, csak azért nem volt itt másnapra a csomag, mert már késő volt, és nem tudták aznap elindítani, így még egy napot várnom kellett. Mondjuk az nem is DPD volt, hanem DHL, ég és föld a kettő.
Azóta mindig gyomoridegem van, ha meglátom, hogy valamit a DPD hoz, szerencsére nem túl gyakran fordul elő.
Szóval ha ezt így a németeknél elő merik adni, ahol a fogyasztói érdekérvényesítés kicsit más dimenzióban mozog, el sem merem képzelni, mit művelnek a Nyugat-Balkánon.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Bontatlan Új iScooter W7 elektromos roller
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 5330 /i5-1245u/16GB/256GB SSD/13.3" FHD laptop
- HP Omen 15 ( i7 6th, 8 GB, 240 SSD, 4GB Gef960) AkciÓÓ!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest