Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Mini-ITX
- NVIDIA® driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- RAM topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Debizony, hogy vannak. Én egy hétig jártam a nyakukra, mert nem voltak képesek kiszállítani egy amazonos rendelést, úgy dobta be kétszer egymás után a nem talált itthon értesítést, hogy itthon voltam, és működött a csengő (kipróbáltuk mindkét nap), kutyák meg azonnal ugatnak, ha megszólal, szóval esélytelen, hogy ne vegyem észre. Közben összecserélte a csomagszámot az egyik szomszéd csomagjával - az ő értesítőjét dobta be hozzám, az enyémet hozzá -, majd amikor kértük, hogy inkább a helyi átvevőponton adja le a csomagot, ha ennyire balfasz, akkor ezt három napig nem sikerült megoldania. minden nap hívtuk őket, meg az átvevőpontba is bementünk, totál ellentétes infókat kaptunk mindig, de a csomag nem lett meg. Ezt hétfőtől péntekig játszották, pénteken 5-kor, mikor már voltam az átvevőponton is, és telefonon is beszéltem velük, azt mondták, hogy ott van náluk a tőlem 30 km-re lévő központban, úgyhogy beültem az autóba, és elmentem érte. Ahhoz képest, hogy megígérték, hogy előkészítik, miután beszéltem a munkatárssal, először nem találták, szóval fél órát keresték még, mire meglett.
Négy éve rendelgetek Amazonról, összesen kétszer volt gondom, a másik csomagot tévesen valahova München mellé kézbesítették ki, amikor megkaptam erről az értesítést, felhívtam őket, csak azért nem volt itt másnapra a csomag, mert már késő volt, és nem tudták aznap elindítani, így még egy napot várnom kellett. Mondjuk az nem is DPD volt, hanem DHL, ég és föld a kettő.
Azóta mindig gyomoridegem van, ha meglátom, hogy valamit a DPD hoz, szerencsére nem túl gyakran fordul elő.
Szóval ha ezt így a németeknél elő merik adni, ahol a fogyasztói érdekérvényesítés kicsit más dimenzióban mozog, el sem merem képzelni, mit művelnek a Nyugat-Balkánon.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Robotporszívók
- Minden, ami hőszivattyú
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest