Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kraftxld
üzenetére
Itt a tavasz, nyílik az akácvirág, kinyitom az erkélyajtót ömlik be a bagószag.
Itt a nyár, nyílik a hársfavirág, kinyitom az ablakot, ömlik be a bagószag.
Sétálok az utcán, próbálom érezni a virágillatokat, de minden 10 szembejövő emberből 6 fújja a füstöt és azt érzem. Minden alkalommal aki elöttem egy irányba halad, engedi ki elém a füstöt. Minden 10 autóból 5-ből éppen az autóm vagy elém dobják a bagócsikket. Ennyi alkoholista, drogos összesen nincs, akik elémhánynak vagy elém drogoznak, de ha mégis, én egyelőre nem veszem észre. A bagózást észreveszem.
Biztos én lettem túlérzékeny.
Ja igen, én csak 35 éve vezetem az életem statisztikáját, de a családunkból eddig csak az lett rákos/daganatos, aki több éven át bagózott. De azok közül mind. Nem csak tüdőrákos, de rákos.
Dédnagyapám volt at egyetlen kivétel, aki 94 évesen halt meg, de akit 2 világháború nem tudott elpusztítani, azt a rákok se merik bántani.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 3
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Milyen Blu-ray írót?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi