Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Teljesen szürrelális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik...
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nekem ma leégett az arcom Madridban, olyan ereje volt a Napnak

De nem volt melegem, amikor hazaértünk a 10 fokba...A lakásban 20 fok van, ami egész jó. De azért süt az alattam levő lakás felől a hideg. Lehet, hogy ezt már említettem, de meglehetősen zokon veszem az ilyesmit, hogy 2-3 hete 25 fokban fűtöttek a panelban, de most, hogy 10 fok van, most nem. Mindegy, jobb is így, mert így legalább olyan meleget csinálok, amilyet csak akarok, és nem az van, hogy nem tudok aludni a melegtől...
@Lorcsi: azok szerencsére minket elkerültek.
De a szemét, az tényleg megdöbbentő nekem. A magyarok se tiszták, de az, hogy ezeknél a teraszos, kiülős helyeknél estére bokáig áll a szalvéta, cigaretta-csikk és az eldoható pohár a földön, azért vicces. Aztán este záráskor az egyik pincér összeseper fél köbméter szemetet. Komolyan, én ilyet még jóval keletebbre levő országokban sem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7800x3d - bontatlan, dobozos, garis
- Eladó PS Portal + kemény tok garanciás 2028.01.14-ig
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- iPhone 17 PRO MAX 256GB silver makulátlan 1 hónapos, KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 december 19-ig Apple gar
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest