Hirdetés
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- RAM topik
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Minden elévül, ki mondta, hogy nem? Ez a második figyelmeztetésed 11 év alatt. Pontosan ott van, linkelve is, hogy miért kaptad. Szerinted ez a Te 13 éves pályafutásodat negatívan befolyásolja?

Nekem még temp banom is van, nem is egy.
Elmagyarázta neked az illetékes, hogy félreérthető volt amit írtál, még ha nem is úgy gondoltad, ahogy félre is lett értve. De most tényleg ezen kell rugóznunk még mindig?

Ismerjük egymást személyesen is, sőt szerintem "jóban is voltunk", hidd már el nekem, hogy nem vagy megbélyegezve! Kezeskedem érte!emvy: Kíváncsivá tettél, mégis melyik rész az amiből azt a következtetést vontad le, hogy napi szinten forgatom "9218 bölcsesség Coelho tollából" című bestsellert?
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest